Thursday, 4 December 2008

Selamat Ulang Tahun Iman Zahin yg ke 4!

Iman genap 4 tahun dah!

Semoga Iman jadi budak yg cerdas & cergas dan sentiasa dilindungi Allah SWT! Jadi budak taat dan mendengar kata ok!! Sayang Imannnn!

bes2
Tahun ni sambutan simple jer..potong kek kat rumah jer. Ada jugak hantar kek & coklat ke nursery. Sambut kat nursery jer. Janji ada potong2 kek. Kek pun tak dpt 'handmade' utk Iman. Pilih kat M&S aje. Suruh dia pilih sendiri kek dia, dah tu..dipilihnya kek 'Harry the Hedgehog"..so, tema tahun ni kek Landak lah yer!!


Carik2 gambar besday tahun lepas...jumpa gambar dia potong kek.Nampak betul dia dah besar..muka pun dah berubah. Dah nak jadi abang lagi pon!...Korang tgk la...betul tak??

PC090151[1]

bezakan dgn yang tahun ni plak....

bes4

Dah lain kan? dah besarrr dah Iman. Gambar 3 tahun tu of coz la lain sikit...zaman jahiliah digital kamera..ahaks! padahal baru tahun lepas tu...hahahahaha!

Ada sikit2 lagi gambar birthday tahun ni kat blog Moment in My Life nih..

9 comments:

CT Delima said...

HAPPY B'DAY IMAN ZAHIN..doa anty CT iman jadi ank yg soleh dan sihat serta gembira selalu..AMIN

Daffodil said...

congrat n epi bday.. moga diberkati Allah.. jadi abg long dah yek..

Ummi said...

Salam Nita..wud like to wish Iman Zahin Happy 4th Birthday...Salam aidil adha untuk Nita n family...Buat persiapan byk ke?

shima said...

happy belated birthday zahin!!
semoga menjadi anak yg soleh, cemerlang dunia akhirat :D
sebelum terlewat nak ucap selamat hari raya aidiladha buat kak nita & family...

psst: sebut zaman jahil digital kamera tu kan wat muka i cam cicak tertelan kapur! betui2 kine kat batang udong ni haaa

Hamirdin b Ithnin said...

Tahniah!Semuga jadi anak soleh!'qurrata a'yun'

http://hamirdin.blogspot.com

Tokeh Baju Terpakai said...

selamat hari jadik sayang....
sama lak ngan anak makcik...
zidni ilman!!!

salam tuan tanah...
maaf menyelit.
jom g blog kami,macam2 ada!!

ada dapo nano utk memasak..ada rempah segera...

Aishah @ UmmiAqil said...

happy belated besday iman...moga menbesar menjadi anak yg soleh...n kebanggaan ibu dan abah ya...

Big Mamma Bukhari said...

makin hensem dia tahun ke tahun... hehee.. happy belated birthday ye.. semoga membesar menjd anak yg soleh.. amin.. insya allah...

Zakiah_MamaAdamz said...

wahhh,cantik kek... :-)