Wednesday, 23 December 2009

Salam dari Sheffield

Salam semua,

Dah lama tak blogging. Hari ni tergerak hati nak jenguk blog tersayang.Setelah hampir 1 tahun , tak lalu bukak blog sendiri. Sibuk? ...mmg sibuk giler. Macam2 hal.Skrg, Alhamdulillah...baby Ilham dah hampir 6 bulan. Mabuk mengandung pun dah hilang, tinggal mabuk jaga anak2 jer skrg ni.

Inilah full time job aku sekarang....introducing Baby Ilham to Sudipkayu.com!

DSC_0890
Baby Ilham Zahin ~ 5 months

DSC_0833
Abg Iman Zahin ~ 5 years old

10 comments:

afid said...

salam k.nita,
huih..lama tak update ek. im, ur silent reader lama dah dari akak kat sana lagi. sampai balik mesia..penah tgk hsband n anak akak kat serdang..betul ke eh duk serdang? hehe..

sekarang dah balik shefield balik ke?
salam kenalan..:)

NITA said...

salam afid,

ic..akak mmg on off kat serdang tu. afid org serdang ker?nanti kalo kitorg balik bley la jumpa...abg keje upm jer...ok..

afid said...

keje kat upm gak..so memang serdang tu tempat beli2 barang la..haha

Aziela said...

Salam Nita.....

I'm ur silent reader tooo. Sukaaa sangat baca postings Nita. A lot of new ideas. And welcome back to the blogging world. Ada baby tu...Insyaallah sempat lagi nak blogging. Skang ada kat mana?

Bibu said...

aloh..rindunye aku ngan si bobok Ilham tuh!!

NINA aka SL said...

Salam Nita... lamanya menyepi.... nanti datang umah amik award ye... gantung sket kat dinding... dah lama beno tak demam award ni kan... hehhe

Opsss.. tahniah... patut arrr menyepi..... kiutnya baby.........

~ila~ said...

salam kak nita, lama sungguh x nampak resepi baru dari akak, daripada zaman belajar sy follow....
anyway..tahniah dpt baby baru..n semoga byk lagi resepi2 baru yg akak kongsi kat sini...

Sellynna said...

oooh comeynya baby ilham..

~ Mamma Olyn ~ said...

salam kenalan,
akak dok sheffield area mna ek?
saya baru lg dlm dunia blogging ni n insyaallah kmi satu family akan ke UK 26 Sept ni tinggal si Sheffield, Ellerton Road..
Anyway, best la resepi akak..xsabar nak try..

Outbound Malang said...

Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,